Dette er en samling selvintroduksjoner basert på ulike situasjoner, for eksempel å gå inn på universitetet, finne en jobb i en bedrift eller bli med i en klubb.


Sykkelklubb nytt medlem egen introduksjon

Hallo. Det er min glede å hilse på deg formelt gjennom denne muligheten. Jeg heter ○○○ og har nettopp meldt meg inn i sykkelklubben som nytt medlem. Min nåværende jobb er å drive en bedrift i Tokyo. Jeg er 33 år gammel. Som du ser er jeg fortsatt singel.

På slutten av fjoråret kjøpte jeg en sykkel for å gå ned i vekt og kjørte den i noen dager, men det var ikke gøy og jeg var ikke motivert til å sykle alene, så jeg fant ut om denne klubben gjennom en bekjent. Jeg har høye forventninger siden selv nybegynnere kan bli med og lære av det grunnleggende. Jeg sykler alltid med mindre det regner kraftig eller om vinteren. Jeg kommer til å tråkke hardt etter ledelsen til mange seniorer i klubben.

Jeg tror det vil ta omtrent en måned eller to å ikke føle seg keitete som medlem av en sykkelklubb. Jeg vil ikke ha for forhastet. Det ville være vanskelig å bli venner lett etter å ha møtt en eller to ganger. Jeg vil heller ha en samling der vi blir venner med vanskeligheter og ikke kan glemmes fremfor en samling der vi lett blir venner og lett glemmes. Dette er kanskje ikke tilfellet her, men mange sykkelklubber ser ut til å ha en tendens til å bli et sted å vise frem sin fysiske styrke. Selvfølgelig er det noen ting som ikke kan hjelpes på grunn av de grunnleggende egenskapene til en sykkel. Det ser ut til at det å løpe raskere enn andre og løpe lengre distanser enn andre har blitt en dyd, noe som gjør det vanskelig for nye medlemmer å tilpasse seg. For å være ærlig er jeg en av dem som ble med i en annen klubb for noen måneder tidligere, men som ikke klarte å tilpasse seg og dro. Så det jeg sier er at jeg ble med i denne klubben ikke for å trene, men fordi jeg ønsket å oppleve gleden ved å løpe sammen med andre mennesker. Jeg håper at dette blir en klubb der alle kan komme ut uten press og hvor det å henge med hverandre er prioritert over alt annet.

Jeg planlegger å sykle mye her og sykle til jobb i fremtiden. Jeg ønsker å trene mens jeg pendler til jobb på sykkel fordi det er vanskelig å finne tid til å trene mens jeg jobber. Jeg har også en fantastisk idé om å redusere miljøforurensning ved å bruke sykler, et grønt transportmiddel. De sier at sykler bidrar til å lindre trafikkbelastning, redusere klimagasser og forbedre helsen.

Dette er noe jeg har lest i en bok. "Det sies at når du kjører bil og går ut på gaten, blir du et begrenset rom for deg selv, men en sykkel blir et gjennomsiktig og forurensningsfritt transportmiddel for å gjøre deg kjent." Alle dere som er samlet her har én ting til felles: å nyte sykling. Jeg er så glad for å møte folk som har de samme hobbyene som meg, og jeg håper at folk med forskjellige jobber kan ha mye tid til å komme overens. Vel da, vær så snill å ta vare på meg i fremtiden.


31. mai 2023

Sykkelklubb nytt medlem ○○○


Velkomstseremoni for nye medlemmer i bedriftsklubben Egen introduksjonsbrev

Hallo. Mitt navn er ○○○ og jeg har nettopp meldt meg inn i ○○ Dance Club som nytt medlem. Jeg hadde aldri drømt om at det skulle bli en danseklubb i selskapet vårt, men jeg ble så overrasket og glad da jeg så en annonse for nye medlemmer på selskapets oppslagstavle. Egentlig, da jeg var collegestudent, var drømmen min å delta i en klubbaktivitet på et selskap, men jeg tenkte at det ville være bedre å danse hvis det var mulig. Siden jeg var aktiv i danseklubben på college, vil jeg gjerne være aktiv i danseklubben ○○ også.

Før jeg kom hit dro jeg til klubbkafeen og meldte meg på. Jeg så på aktivitetsdetaljene og MT-detaljene til seniorjockeyer, og ble overrasket over at klubbaktivitetene var mer aktive enn jeg forventet. Jeg trodde det bare var en danseklubb, men jeg så at de satte opp veldedighetsforestillinger og musikaler hvert år. Jeg vil gjerne takke mine seniorer for at jeg fikk være med i en så flott klubb og for at jeg fikk lov til å lage mange minner sammen i fremtiden.

En senior i avdelingen min fortalte meg at det er stressende å jobbe i en bedrift, og at jeg burde finne noe for å lindre stresset. Jeg er enda mer glad for at jeg har funnet en måte å lindre stress i selskapet. Jeg elsker å danse, svette og trene med andre mennesker. Og jeg føler glede ved å vise disse tingene til andre. Jeg tror seniorene mine og klassekameratene mine som liker å danse sannsynligvis ligner meg. Jeg synes det er et godt forhold å jobbe i samme selskap og ha de samme hobbyene. Jeg har ikke snakket med mange ennå, men jeg tror vi kommer til å jobbe sammen om mange ting i fremtiden. Å ha felles interesser er en fin måte å komme nærmere hverandre på. Jeg vil ikke bare være et klubbmedlem, men et familiemedlem som deler moro og glede. Jeg har også veldig lyst til å delta på veldedighetsforestillingen ○○ Club i år.

Jeg er ○○○, et nytt medlem med en lidenskap for dans. Jeg håper å gå bra. Jeg vil igjen uttrykke min takknemlighet til mine seniorer som har hjulpet meg i denne stillingen, og jeg vil gjengjelde dere med aktive aktiviteter i fremtiden.


31. mai 2023

○○Ny medlemsrepresentant for firmadansklubb ○○○


Velkomst Seremoni for nye studenter Egen Introduksjon ved sykepleierstudenter

Hallo. Jeg heter ○○○ og jeg begynte nylig på sykepleieavdelingen. Jeg gikk inn på campus med et nervøst hjerte, men jeg kan ikke fortelle deg hvor glad jeg var for å se noen av seniorene jeg hadde sett ved inngangsseremonien. Først av alt, før jeg presenterer meg selv, la meg fortelle deg hvorfor jeg kom til sykepleieavdelingen.

Siden jeg var ung har drømmene mine endret seg utallige ganger. Så da jeg bestemte meg for college-karrieren min, var jeg mer bekymret enn andre. Så tenkte jeg på drømmene mine, og drømmene jeg alle hadde hatt til felles: å hjelpe andre. Siden jeg var ung hadde jeg en svak kropp, så jeg dro mye på sykehuset og det var alltid folk rundt som hjalp meg. Jeg skjønte også tidlig hvor takknemlig jeg var for å motta deres hjelp. Så jeg tenkte at jeg burde gjøre noe for å hjelpe andre gjennom hele livet. Og jeg kom frem til at jeg burde leve et liv i tjeneste ved å bli en sykepleier som kan ta seg av syke hjerter ikke bare på sykehuset, men også utenfor sykehuset.

Jeg tror at det å være sykepleier er et av mange yrker hvor man kan finne tilfredshet og stolthet gjennom å ofre og tjene andre. Så jeg ønsket å bli en sykepleier som jobbet hardt for å få sykepleiekunnskap og praktisere frivillig arbeid. Seniorer og klassekamerater, jeg vil bli sykepleier som dette. For pasienter som lider fysisk og psykisk er behandling av selve sykdommen viktig, men et varmt ord om bedring vil være en stor trøst. Så jeg ønsker å bli en varmhjertet sykepleier som deler pasientenes smerte og gir håp og mot.

Jeg har et motto over skrivebordet mitt: "Lev et liv som virkelig gleder meg selv." Boken jeg leste som imponerte meg mest var 『Håp for blomstene』 av 『Trina Paulus』, og etter å ha lest denne boken bestemte jeg meg for dette mottoet. Tallrike larver prøver i det uendelige å klatre oppover uten engang å vite hva som er over dem. Tanken på at jeg også er en av dem, streifet meg flere ganger om dagen. Og i likhet med larven som vises i denne boken, ønsker jeg ikke å oppnå mine personlige ønsker ved å konkurrere i det uendelige om å oppnå verdslige verdier og tråkke på sanne verdier for betingelsesløst å vinne over andre. Jeg tenkte at jeg ville oppleve gleden av å vinne kampen med meg selv og få det jeg ville. Å være virkelig vellykket er å kjenne deg selv ordentlig og heve deg selv til et edelt og rent nivå. Og det vil være et spørsmål om å jobbe jevnt mot det målet med tro og besluttsomhet. Uansett hvor vanskelig og vanskelig veien min til å bli sykepleier er, vil jeg finne den sanne verdien av livet, ikke i andre, men i meg selv som jobber hardt. Hvis jeg finner motivasjon i livet i meg selv, vil jeg kunne bli en sommerfugl som gir håp til blomster på et tidspunkt.

Jeg vil ikke være en sykepleier som bare gir sprøyter og medisiner etter legens resept på sykehuset. Jeg ønsker å bli en sykepleier som kan utdanne pasienter utenfor sykehuset slik at de kan ta vare på egen helse og lære dem forebygging og responsmetoder for å forebygge alvorlige sykdommer. Jeg vil huske ordene til Florence Nightingale, "Leger behandler sykdommer, men sykepleiere bryr seg om pasienter," og praktiserer sykepleie med et menneskelig preg. Jeg skal bli sykepleier som 『Florence Nightingale』.

Jeg har viljen og utholdenheten til å gjøre drømmen min til virkelighet i fremtiden. Jeg ønsker å vokse til en flott sykepleier gjennom forelesninger fra flotte professorer og veiledning fra seniorer. Professor, senior, dette avslutter min introduksjon.


31. mai 2023

○○ Universitetssykepleieavdelingen Freshman ○○○


Egen introduksjon på opplæringsverksted for nyansatte

Hallo. Dette er ○○○, det yngste medlemmet av Team ○○. Først og fremst, som nyansatt er jeg veldig glad og oppriktig takknemlig for å få muligheten til å presentere meg for alle. I går dro jeg på jobb for første gang med spenning og et bankende hjerte. Jeg så ○○ folk som beveget seg rundt og jobbet hardt. Da jeg så på uttrykket i ansiktet til den hardtarbeidende personen ○○, tenkte jeg på mange ting. Dette er fordi jeg kunne føle lidenskapen og stoltheten deres over hver handling og ansiktsuttrykk.

Takk for at du ga meg muligheten til å jobbe hos ○○. Etter å ha hatt en så stor mulighet føler jeg uendelig takknemlighet og ansvar på samme tid, og jeg vil nærme meg arbeidet mitt med en innsats for å gjøre en ting til og en tankegang om å alltid lære.

Jeg deltok i en bandklubb i skoletiden. I et band spiller gitaren solo og viser frem sin nydelige tone, men uten resten av delene ville det ikke vært noe mer enn støy. På denne måten kan en organisasjon bare utvikle seg når alle gjør sitt beste i sine respektive roller og oppnår harmoni. Vårt firma er fullt av unike talenter med enestående ferdigheter og lidenskap. I vårt selskap har hver enkelt mulighet til å vise frem sine individuelle ferdigheter og demonstrere sine evner som solist. I tillegg bekreftet jeg at det eksisterer en solid bedriftskultur som samler evnene til hver enkelt og skaper full harmoni.

I vanskelige tider ble jeg fylt av glede da jeg hørte nyheten om at jeg hadde funnet en jobb på stedet jeg ønsket. Men nå, etter at jeg begynte i selskapet, tenker jeg på hvordan jeg kan nå mine mål og bidra til selskapet som nyansatt. Jeg mangler fortsatt mye og har mye å lære. Men jeg vil gjerne fortelle deg at mine ambisjoner er bredere og større enn noen andres.

Kjære respekterte og kjære bedriftseniorer, som nyansatt ber jeg dere oppriktig om ikke å nøle med å skjelle ut meg hvis jeg mangler eller gjør noe galt. Jeg vil virkelig ta imot irettesettelse og råd fylt med varm hengivenhet og iverksette korrigerende tiltak umiddelbart. Så jeg vil bli et stort talent som er selskapet verdig.

『Kahlil Gibran』 sa: "Passion er en vulkan som nølens ugress aldri kan vokse på." Jeg vil grundig forberede meg på en fremtid hvor jeg kan forfølge drømmene mine med vulkansk lidenskap. Jeg vil bli en ny ansatt som vokser sakte, men raskt og delikat, og husker tidene da jeg gikk på skolen og reiste alene mens jeg bar en ryggsekk som veier mer enn 20 kg.


31. mai 2023

○○Team Ny ansatt ○○○


Under velkomstseremonien for nye medlemmer, klubb presidenten selv introduksjon

Hallo. Dette er ○○○, presidenten for pungmul-klubben. Det er hyggelig å møte dere alle som har samlet seg her med en lidenskap for pungmul. Først vil jeg kort presentere meg selv når vi starter velkomstseremonien for nye medlemmer. Eksisterende medlemmer kjenner meg kanskje godt, men jeg tror ikke nye medlemmer vil vite hvem jeg er ennå.

Du tror kanskje at jeg er en veldig gammeldags person bare basert på førsteinntrykket ditt. Men jeg er ikke så kjedelig. Jeg er en av dem som mener at klubbaktiviteter alltid skal være morsomme. Siden du er her for å ha det gøy på skolen, håper jeg du har det gøy å lære Pungmul.

Jeg husker da jeg først ble med i en pungmul-klubb. Da jeg begynte på college etter å ha fullført livet mitt på videregående med å studere målløst, husker jeg at jeg følte meg veldig forvirret og flau over det helt andre utdanningsmiljøet og frie atmosfæren. Da jeg innså at selv om jeg ble gitt uendelig frihet, måtte jeg også ta ansvar for det, jeg var i stand til å nyte den sanne friheten ved college-livet og tenke seriøst på fremtiden min. Jeg pleide å være en litt engstelig person, men personligheten min endret seg til en livlig en da jeg jobbet som president for en pungmul-klubb. Ved å fremføre madanggeuk, skuespill, danser og pungmul foran mange mennesker, var jeg i stand til å oppdage mitt eget potensielle talent som jeg ikke hadde vært klar over før. Jeg gjorde også frivillig arbeid på landsbygda i sommerferien, og selv om det var en kort periode, klarte jeg å bli litt kjent med bøndenes hjerter og lære verdien av svette. I tillegg reflekterte jeg over hvor lat og selvtilfreds jeg hadde levd i verden, og var i stand til å utvikle et perspektiv for å se på verden bredere.

Kjære nye medlemmer, jeg håper dere vil ha det gøy å delta i Pungmul klubbaktiviteter sammen med meg i fremtiden. Jeg tror at mange eldre her vil hjelpe meg mye. Det kan være kjipt når dere møtes for første gang, men hvis dere møtes ofte, blir dere nærmere enn søsken. Velkommen. Jeg elsker deg. Alle sammen, dette avslutter min introduksjon.


31. mai 2023

○○ Pungmul-klubbformann ○○○


Designteam velkomstseremoni for ny medarbeider (egen introduksjon av ny medarbeider)

Hallo. Jeg er ○○○, en nyansatt som vil være det yngste medlemmet av designerteamet. hyggelig å møte deg Etter å ha holdt en velkomstseremoni for nye ansatte, skjønte jeg endelig at jeg var blitt designer.

Etter å ha sett så mange karakterer elsket av folk, fra Mikke Mus i USA til Pokémon i Japan, drømte jeg om å bli karakterdesigner etter endt utdanning. Og nå har jeg banket på døren til selskapet vårt for å få den drømmen til å gå i oppfyllelse. Jeg hørte at konkurranseprosenten for denne rekrutteringen av nye ansatte er høy. Jeg var veldig heldig som fikk overvinne slike vanskelige hindringer og stå her. Så jeg prøver å jobbe med enda mer stolthet.

Jeg har likt å krible siden ungdomsskolen. Jeg liker tegneserier i stedet for romantikksjangeren, og jeg la en gang ut en interessant historie som skjedde på skolen på bloggen min i form av en nettfilm. Etter hvert som webtoonen jeg lastet opp spredte seg rundt på Internett og antallet besøkende på bloggen økte, åpnet jeg et nettsted for alvor og skapte et sted å samhandle med nettbrukere. Jeg opplevde gleden ved å tegne mens jeg jobbet med å uttrykke en historie som mange elever kunne relatere seg til gjennom enkle tegninger. Og jeg lærte å kommunisere med andre mennesker gjennom å tegne. Jeg maler ikke bare for å uttrykke og formidle mine indre følelser om et objekt, men som en måte å lære om mitt forhold til verden, inkludert objektet. Så jeg elsker å få kontakt med mennesker gjennom design, og jeg tror det er det viktigste i livet mitt. Dette er fordi maleriets verden er en annen ærlig og vakker måte å kommunisere med verden på.

Jeg liker spesielt godt illustrasjon, spesielt innen designfeltet. Jeg liker å observere og tegne mennesker, og jeg liker å tegne titusenvis av ansiktsuttrykk og positurer som folk har på nye og morsomme måter. Jeg hørte at selskapet vårt også har en illustrasjonsklubb, og hvis jeg får sjansen vil jeg absolutt være med og delta.

Jeg tror at en karakterdesigner ikke er en jobb som utelukkende innebærer å tegne bilder. Like viktig som hvordan og med hvilket uttrykk du tegner karakteren din, bør du også vurdere produktverdi og strategi. Dette er fordi karakterutvikling til syvende og sist er knyttet til markedsføring når den kommersialiseres. Karakterdesign er mer interessant enn annet designarbeid fordi det lar personen som kjøper karakteren føle et følelsesmessig slektskap.

I fremtiden vil jeg lære mye av mine eldre og jobber hardt selv for å utvikle og kommersialisere karakterer som formidler håp og kjærlighet til ikke bare barn, men også voksne. Seniorer, vis meg mye og lær meg mye. Jeg vil motta mye kjærlighet fra mine seniorer og vokse til en talentfull person som i stor grad vil bidra til selskapets vekst. Så jeg vil avslutte introduksjonen min med å si at jeg ønsker deg alt godt.


31. mai 2023

○○ Design Co., Ltd. Ny ansatt ○○○


Velkomstfest for nye studenter (ett minutts selv introduksjon av studenter med hovedfag i bedriftsøkonomi)

Hallo. Mitt navn er ○○○ og jeg begynte nylig på Institutt for bedriftsøkonomi. Jeg husker den første dagen jeg mottok akseptbrevet mitt. Jeg tror jeg var heldigere enn noen andre som ble tatt opp på skolen jeg virkelig ville gå på og avdelingen jeg ville gå inn på. Fordi jeg er en sjenert person, gikk jeg inn på skolen med et nervøst hjerte, men jeg kan ikke fortelle deg hvor glad jeg var for å møte seniorene og klassekameratene jeg så under orientering og inngangsseremoni.

Jeg ønsker å bli en fremragende markedsføringsstrateg som endrer skjebnen til selskaper. Jeg vet at noen tror at drømmen min er en forgjeves drøm, men jeg vil definitivt bli en god markedsføringsstrateg! Jeg tror at en bedrifts vekst og suksess avhenger av markedsføring, ikke produktkvalitet. Uansett hvor bra et produkt er, er det vanskelig å oppnå stor suksess i markedet dersom markedsføringsstrategien ikke blir riktig utnyttet. Så jeg tror at seniorene og klassekameratene mine som studerer markedsføring vil gjøre store ting i fremtiden.

Selv om jeg ennå ikke har begynt å studere hovedfaget mitt profesjonelt, er jeg en ny student full av energi og lidenskap som gleder meg til å bli bedriftsøkonomstudent. Jeg tror at markedsføring er et tveegget sverd som enten kan redde eller drepe et selskap. Så jeg planlegger å styrke den grunnleggende kunnskapen først. Jeg trenger mye hjelp fra klassekameratene mine og eldre. Og jeg skal gjøre mitt beste for utvikling og revitalisering av avdelingen vår. I likhet med mine seniorer og klassekamerater ønsker jeg å bli en student som elsker ledelse og brenner for ledelse. Og jeg vil gjøre en jevn innsats mot det målet med tro og besluttsomhet.

Det er morsomt at nye studenter allerede nevner eksamen, men jeg vil bli på alma mater etter endt utdanning. Jeg vil gjøre mitt beste for å bli professor ved min alma mater, utdanne fremragende studenter og bli en person som bidrar til samfunnet. Professor, jeg ønsker deg alt godt i fremtiden. Jeg håper vi alltid kan opprettholde et godt forhold, ikke bare under skolen, men også etter endt utdanning. takk Dette avslutter min introduksjon.


31. mai 2023

○○ University Business Administration Freshman ○○○


Nyansatt egen introduksjon (Sivilingeniør hovedfag)

Hyggelig å møte deg. Mitt navn er ○○○ og jeg begynte i selskapet som ny ansatt. For å være ærlig her, er jeg bare en nybegynner i ord, men jeg er en annenhånds nybegynner som har samlet mye erfaring i andre selskaper. Men siden jeg begynte i selskapet som nyansatt, vil jeg starte fra bunnen av. Vær så snill, seniorer, vær så snill å lære meg og veilede meg. Fordi jeg er eldre enn mine andre klassekamerater, blir jeg naturlig nok kalt for tittelen "hyung." Men nå som jeg offisielt har sluttet meg til ○○, ville jeg satt pris på om du kunne behandle meg som en ny ansatt uansett alder.

For å kort presentere meg selv, ble jeg uteksaminert fra Institutt for sivilingeniør ved Universitetet i Tokyo. Siden jeg alltid har vært interessert i bru- og veibygging, valgte jeg naturligvis anleggsteknikk. I løpet av skoleårene mine var jeg i stand til å styrke ferdighetene mine ved å faktisk oppleve teoriene jeg lærte i klassene, inkludert kartlegging, ved akademiske samfunn. Som med alle ting, ser det ut til at innen konstruksjon blir fruktene av innsats alltid returnert. Derfor mener jeg at det å utføre arbeid krever fremfor alt en sterk ansvarsfølelse, pliktfølelse og ærlighet og oppriktighet. Spesielt kan den ærlige og oppriktige holdningen til konstruktøren sies å være en svært viktig faktor i byggingen av veier som mange mennesker passerer gjennom. Med sterk ansvarsfølelse og oppdrag har jeg jobbet på ulike byggeplasser og veianlegg og utvidelsesplasser og hatt ansvar for en rekke oppgaver. Så, i ○○, dro jeg for å studere i utlandet i USA og ble med ○○ gjennom anbefaling fra en senior i avdelingen min.

Mitt livsmotto er "Ingen gevinst uten smerte." Det er ingenting i denne verden som kan oppnås uten anstrengelse. Jeg tror at bare de som jobber hardt kan føle den sanne livsgleden, så jeg prøver å gjøre mitt beste uansett hvilken oppgave jeg får. Siden tidligere tid ikke kan bringes tilbake, gjør jeg mitt beste for å sikre at jeg ikke gjør noen feil eller angrer på noe som er gitt til meg. Noen ganger gjør vennene mine narr av meg og sier: ‘Hvis du ikke har oppriktighet og fysisk styrke, er du et lik.’ Men jeg føler meg alltid stolt av meg selv for å ha prøvd mitt beste. Seniorer, fysisk styrke er veldig viktig for å lykkes på jobb, ikke sant? Så jeg hater ikke bare denne typen erting.

Ofte, når du har et stabilt sosialt liv, har du en tendens til å bli lat med hensyn til selvutvikling. Jeg mener imidlertid at jo lenger du lever i samfunnet og jo høyere status du har, desto mer bør du satse på selvutvikling. Hvis du blir selvtilfreds og ikke anstrenger deg, kan du ikke forvente ytterligere fremgang. En lys fremtid kan ikke forventes av en person uten utvikling, så etter hvert som tiden går, vil jeg bli en person som alltid jobber hardt for å bli et talent som er mer og mer essensielt for samfunnet og bedriftene.

Seniorer, jeg er beæret over å starte et nytt liv samtidig som jeg får stor oppmerksomhet som ny ansatt. Og jeg er veldig glad for å ha blitt med i selskapet jeg virkelig ønsket å bli med i. Jeg stoler på at du vil gi sjenerøs veiledning i fremtiden. Jeg vil jobbe hardt.


31. mai 2023

○○Team Ny ansatt ○○○


Nyansatt inntrykk av vellykket ansettelse

Hallo? Dette er nyansatt ○○○. Det er allerede tre måneder siden jeg begynte i selskapet. Når jeg tenker tilbake på prisutdelingen av ny medarbeiderbeviset jeg deltok på med litt nervøsitet etter å ha overvunnet høy konkurranse, føler jeg at jeg har endret meg mye nå.

Jeg kan ikke sammenligne fordi jeg ikke har noen erfaring på andre arbeidsplasser, men folkene i firmaet mitt er veldig varme. Lederne er som onkler, og seniorene som ikke er så veldig forskjellige i alder er som eldre brødre. Seniorer som forteller meg vitser og tar vitsene mine godt! takk Da jeg først gikk inn i dette rommet for intervjuet mitt, var jeg veldig bekymret for om jeg virkelig kunne jobbe her. Men nå dro jeg på jobb i dag bekymret for hva som ville skje hvis jeg gjorde en feil. Jeg var også i stand til å hilse på mine medarbeidere og seniorer muntert. Jeg tror dette er den mest grunnleggende endringen i hvordan jeg følte meg den første dagen på jobb. I går kveld, mens jeg lurte på om jeg best kunne uttrykke følelsene og ambisjonene mine for å bli med i selskapet vårt, kom ordene varm og kaldrullet til tankene. Jeg ønsker å jobbe med samme lidenskapelige lidenskap som varmvalsingsprosessen med å presse og rulle ut glødende plater, og med et hjerte like fast og oppreist som resultatet. Jeg vil gjerne bli vurdert som en person med kjølig tenkning og evne til å håndtere oppgaver med detaljert omtanke og resultatene som kommer av navnet Cold Research. Uansett hvilket team jeg jobber med eller hvem jeg jobber med, vil jeg jobbe med stivheten til en varmvalset person og delikatessen til en kaldvalset person.

Jeg er for tiden i en posisjon hvor jeg vet hva jeg skal gjøre og hvordan jeg skal gjøre det, så jeg føler press og har forventninger. På den annen side er jeg også bekymret for at hvis jeg ikke er god til det, kan det harde arbeidet til mine seniorer så langt gå i feil retning. Med dette i tankene, går jeg til jobb med et nytt sinn hver dag. Likevel er det mye nytt jeg møter, så ting som kan gjøres på kort tid ser ut til å ta lang tid. Jeg vil definitivt prøve og gjøre mitt beste for å gjøre dagen i dag bedre enn i går og i morgen bedre enn i dag. Jeg føler at jeg har for mye å lære til å si hva jeg vil gjøre i fremtiden. Men det er én ting jeg kan si deg sikkert. Jeg vil bli en ny medarbeider som alltid vil holde lidenskapen i hjertet mitt og gi energi til selskapet med en proaktiv holdning for ikke å svikte tilliten og forventningene til de som valgte meg. Jeg vil gjøre mitt beste for å betale tilbake for at du valgte meg som en investering i fremtiden din i vanskelige tider på den første arbeidsplassen i mitt liv.


31. mai 2023

○○Team Ny ansatt ○○○


Egen introduksjon av nye kendo klubb medlemmer

Hallo. Mitt navn er ○○○ og jeg ble nettopp medlem som nytt medlem. Jeg er glad for å møte seniorene og juniorene i kendoklubben på ett sted. Jeg møtte kendo først på et privat treningsstudio på ungdomsskolen, og da jeg begynte på college, husket jeg kendoen jeg lærte den gang og banket på døren til kendoklubben. Følelsen av å holde et bambussverd for første gang var så god. Kendo i seg selv er veldig bra, men jeg synes kendoklubben er veldig attraktiv på grunn av forholdet mellom seniorer og juniorer som svetter sammen.

Du har kanskje blitt med i kendoklubben fordi du ble tiltrukket av kendo, men jeg vil også gjerne velge kendo som en sport som har mange fordeler. Kendo har fordelen av å kunne eksplodere energi. Jo mer jeg gjør det, jo mer oppdager jeg mine mangler og ønsket om å lære mer gjennom dem ser ut til å være noe jeg ikke kan gi slipp på. En annen stor attraksjon er at det er en livslang trening som kan gjøres selv etter lang tid. Men mer enn noe annet er kendo en veldig gentlemansport, i motsetning til andre kampsportidretter. Det ser ut til at hensynet til andre og høflighet blir inngrodd utover konkurransen og også i det virkelige liv. Derfor ønsker jeg å fortsette med kendo i lang tid, som har mange fordeler som en sport som respekterer og tar hensyn til motstanderen selv i presserende øyeblikk når man skal avgjøre seier eller tap. Seniorer og juniorer, ta vare på deg selv i fremtiden.


31. mai 2023

○○ University Kendo Department ○○○