Jeg skrev ulike typer selvintroduksjoner for nyansatte. Dette er et nyttig dokument for de som søker jobb.


Sekretær rekrutteringsintervju jobbsøker selv introduksjonsbrev

Hallo? Dette er ○○○, som vil være den fremtidige sjefsekretæren i ○○ Group. Jeg tror at ○○ Group, et selskap som vender mot verden, er stedet der fremtiden realiseres. Det er et ordtak som sier at en bedrift fostrer talent, og talent fostrer en bedrift. Kriteriene for å velge arbeidsplass er et sted som verdsetter mennesker og kan gi systematisk opplæring av ansatte. Vi samlet informasjon om ○○-gruppen, som vi alltid var interessert i, gjennom medier osv. ○○ Bedriftens ånd, som skaper verdier og utvikling for sine ansatte, var nok til å fascinere meg. Jeg tror at min karriere og mine evner var forberedelse til å bli sekretær for ○○ Group, som skaper verdi og utvikling for ansatte.

Jeg tror at lederskap skinner når det støttes av tilhengerskap og partnerskap. Jeg skal bli en klok sekretær som vet hvordan jeg skal kontrollere følelsene mine og har visdom og god fornuft. Når jeg skal hjelpe sjefen, ønsker jeg å spille en rolle som subtilt fremhever sjefens styrker i stedet for å avsløre hans evner. Jeg vil alltid huske min plikt som sekretær og gjøre mitt beste for å oppfylle min rolle som profesjonell sekretær ved å være respektfull og høflig.

Fra min far, som både er regnskapsfører og profesjonell fjellklatringinstruktør, lærte jeg lidenskapen til å ikke være redd for å sette et mål og fullføre det til slutten. Moren min lærte meg omgjengelighet, og verdsatte andre i stedet for å være alene. Jeg fungerte ofte som klassepresident i en anerkjennelse av min oppriktighet og mellommenneskelige ferdigheter som jeg arvet fra foreldrene mine. Jeg ble valgt ut som den beste eleven ved avslutningsseremonien på videregående skole og fikk en ros.

Jeg er fast bestemt på å bli et forberedt medlem av teamet med endringsvilje og læringstankegang. Foreldrene mine ga barna sine like muligheter. Mine søstre og jeg gjør vårt beste for å leve i stillinger som passer til våre respektive roller uten å gå imot innsatsen til foreldrene våre, som ga oss så mye omtanke som mulig.

Min største styrke er at jeg har innsikt i å se på hele skogen samtidig som jeg fokuserer på én oppgave. Jeg har en inngrodd holdning til å lytte til andres meninger. Jeg tror grunnen til at jeg har så mange venner, kommer fra personligheten min som er åpen for å høre andres stemmer. Disse fordelene er ikke begrenset til personlige forhold. I et raskt skiftende bedriftsmiljø, bare når du lytter rolig til verdens stemmer med et åpent sinn, vil du kunne sette riktig retning gjennom en nøyaktig situasjonsanalyse. Gjennom disse evnene har jeg med suksess ledet ulike teamprosjekter og studier. Jeg vil bevege meg forsiktig som en ku. Jeg vil prøve å trenge inn i essensen av fenomenet med mine kloke øyne. Jeg vil bruke mine styrker og gjøre mitt beste for å bli sjefsekretær for ○○ Group tidligst om 5 år, eller senest 7 år. Takk skal du ha


29. mai 2023

Arbeidssøker ○○○


Bilfirma rekrutteringsintervju jobbsøker egen introduksjon (Departement for Human Resources Development)

Hallo? Dette er ○○○. Vann som ikke renner stagnerer og blir en sølepytt, men rennende vann samler seg og blir til et hav. Jeg tror ordet "hav" her er det ordet som best representerer måten jeg lever på. Et liv som er selvtilfreds uten aktivt å reagere på endringer begrenser bare størrelsen på fartøyet. Jeg er personen som ikke bare skal ligge i forkant av endringene, men også bli det primende vannet som kan føre selv stillestående vann til havet, som kan bli et hav med uendelige muligheter gjennom harmoni med omgivelsene.

I en sosial struktur i rask endring kan ikke bedrifter uten konkurranseevne overleve. Blant dem styrker ○○ Automobile sitt image som et globalt selskap gjennom sine styrker som høy merkekjennskap og kvalitet, sterk distribusjonsstruktur og ulike kjøretøymodeller. Imidlertid har den også svakheten til arbeidslederkonflikter på grunn av eksistensen av en sterk fagforening. I et hardt bedriftsmiljø er det svært viktig å sikre og pleie nøkkeltalenter og sikre fleksibilitet i utnyttelse av menneskelige ressurser. Jeg tror at forbedring av et selskaps konkurranseevne og maksimering av fortjeneste vil oppnås avhengig av hvor stor betydning det anerkjenner og investerer i effektiv styring av ytelseskompensasjon.

Jeg er overbevist om at personalavdelingen har en nøkkelrolle å spille. Jeg lærte å behandle mennesker gjennom praksisaktiviteter for å bidra til å bygge et bilde av tillitsstyring, transparent ledelse og feltledelse for din bedrift. Jeg kan ikke si at mine evner er perfekte. Gjennom mange prosjekter i løpet av praksisperioden har jeg møtt og jobbet med mange mennesker og opprettholdt tilliten jeg fikk. Denne opplevelsen vil tjene som et grunnlag for å vise raskere tilpasningsevne og ytelse enn noen andre basert på harmoni etter å ha blitt med i ○○ Automobile. Jeg vil imidlertid gjøre mitt beste basert på en holdning om alltid å lære og en fast besluttsomhet til å fullføre enhver oppgave til slutten.

En av mine største styrker er entusiasmen og lidenskapen som en person som nettopp har startet i samfunnet kan ha. Foreldrene mine sa dette. «Folk er utspekulerte vesener, så hvis de er komfortable, vil de se etter noe mer behagelig. Det er derfor han alltid understreket viktigheten av å ha en konsekvent original intensjon.» Så mitt motto er å alltid ha et konsekvent sinn. Jeg vil ikke være fornøyd med firmalivet mitt etter at jeg begynte i selskapet. Jeg vil alltid være en medarbeider med ambisjoner og lidenskap for utviklingen av selskapet. Takk skal du ha


29. mai 2023

Arbeidssøker ○○○


Halvleder Firma rekruttering intervju jobbsøker 1 minutts egen introduksjon

Hallo? Dette er ○○○. Jeg er en ung mann med store ambisjoner som er klar til å støtte min ungdom i din bedrift. Mens jeg forberedte min egen introduksjon, begynte jeg å tenke på hvorfor jeg er et viktig talent for ○○ elektronikk. For det første er det viktigste i arbeidslivet å raskt kunne tilpasse seg og komme overens innad i organisasjonen. Jeg er trygg på at jeg kan få et bedre sosialt og arbeidsliv enn noen andre. Mens jeg gikk på college, utnyttet jeg personligheten min ved å like gruppeaktiviteter når jeg studerte eller jobbet med prosjekter og dannet team for å fylle ut hverandres mangler og prøve å oppnå synergieffekter. Som et resultat av hyppige teamaktiviteter, var jeg i stand til å få ledererfaring ved å jobbe som teamleder for konkurranser og utenlandske frivillige grupper. Jeg elsker også å finne og dele ny informasjon. Takket være regelmessig innsamling av informasjon gjennom studiekontoret mottok jeg et stipend fra Company ○○ og dro til Japan som utvekslingsstudent. Naturligvis, når det var en avdelingsinformasjon, ble jeg invitert og fortalte mine erfaringer til juniorene mine. Min gruppeerfaring som dette vil være et godt grunnlag for meg for å tilpasse meg bedriftslivet og demonstrere mine evner etter beste evne.

Jeg har forberedt de nødvendige kapasitetene for å utføre din bedrifts produksjonsteknologiske arbeid. Mens jeg tok hovedfag i halvlederteknikk, la jeg naturligvis merke til selskapet ditt. For å lære den faktiske prosessen, opplevde jeg produksjon av halvlederenheter ved University of Taiwans Semiconductor Process Education Center. Der utviklet jeg evnene til å utføre produksjonsteknologisk arbeid.

Først oppnådde jeg Six Sigma GB-kvalifisering. For å kunne produsere den utviklede produktteknologien optimalt, underviste vi trofast skolens Six Sigma-klasser, og viste at teamarbeid er like viktig som ferdigheter i numerisk analyse. Og jeg lærte det førstehånds gjennom et prosjekt ved Taiwan Career Development Institute. For det andre oppnådde jeg nivå 1 japansk ferdighetskvalifikasjoner. Jeg trodde at leseforståelse og tolkemanualer var viktig for å kunne betjene japansk halvlederutstyr på en dyktig måte. Spesielt studerte jeg det fordi jeg trodde det var nødvendig for målet om å utvikle teknologi gjennom utveksling med japanske ingeniører i fremtiden. Jeg vil bruke alle de evnene jeg har lært så langt og videreutvikle disse evnene i felten for å bli ○○ talentet organisasjonen trenger.

Jeg er en forberedt person, og det er hovedgrunnen til at du trenger meg. Jeg er vant til å leve i grupper, og det å raskt kunne oppnå harmoni er nok min største styrke. I tillegg er min største styrke at jeg kan skille meg ut gjennom mine egne evner, talenter og innsats. Mens jeg jobbet med et teamprosjekt, prøvde jeg å finne en løsning som alle i teamet kunne bli enige om, noe som noen ganger førte til forsinkelser. Derfor vil jeg i løpet av mitt arbeidsliv søke råd fra mine eldre og lytte til deres erfaringer i stedet for bare å uttrykke mine meninger. Jeg er en ung mann som er klar til å bli ditt firmas talent. Husk meg slik at jeg kan bli en ○○ person. Takk skal du ha


29. mai 2023

Arbeidssøker ○○○


Bank Praktikant rekrutteringsintervju jobbsøker egen introduksjon

Hallo? Jeg er ○○○, en praktikantsøker ved ○○ Bank. Siden jeg fikk øynene opp for finans, har jeg bestemt meg for bank som karrierevei og har jevnlig forberedt meg på det. I mellomtiden har jeg studert finansielle produkter og økonomiske mekanismer ved å lese investeringsbøker og avisutklipp samtidig som jeg har gjort praktiske investeringer. Derfor er jeg sikker på at min kunnskap om finansielle produkter og finansielle fenomener er like god som enhver annen søkers. Mens jeg jobbet med ulike deltidsjobber, møtte jeg kunder og ga konsultasjoner. Samtidig oppdaget jeg at jeg hadde en evne til økonomisk salg. Men som ekspert mangler jeg fortsatt praktiske investeringer. Jeg er forpliktet til å realisere drømmen min om å bli profesjonell i banken din, steg for steg. I tillegg skaper ○○ Bank svært tilfredsstillende tjenester ved å tilby tilpassede finansielle løsninger til kundene. I tillegg har den progressive tenkningen som skaper ansattes verdi gjennom ulike utdanningssystemer skapt et ønske om å jobbe som medlem av ○○ Bank.

Som ung praktikant i ○○ Bank er mitt første mål å utvikle innsikt og kompetanse for å gi en solid portefølje til kundene. For dette formål tror jeg at informasjonssystemisering og riktig bruk er avgjørende. Jeg tror at hvis du finner en måte å utnytte finansielle produkter riktig på, kan de være den mest unike inntektskilden. Jeg planlegger å studere den finansielle visjonen om vinn-vinn på lang sikt basert på tett observasjon og analyse av markedet og kunder. Den andre oppgaven vi må utføre sammen er å bygge tillit. Selv om jeg har fagkunnskap, tror jeg det er umulig å overtale kunder uten deres tillit. Som medlem av ○○ Bank vil jeg holde det jeg lover og lytte til kundenes meninger for å gi en stabil merkevare.

Bankdører stenger alltid på et bestemt tidspunkt, men jeg vet at innenfor disse dørene går livet videre til midnatt for å administrere kunder og utvikle informasjon om kapitalforvaltning. Jeg vil ikke stole blindt på kun manualer som har blitt gjentatt i lang tid. Med tankegangen om at jeg er et selskap, vil jeg bli en verdifull ressurs for ○○ Bank ved å ha de nødvendige evnene. I stedet for å sette grenser og slå meg til ro med det jeg ikke kan, har jeg gradvis oppgradert meg selv steg for steg gjennom arbeidet med å utvikle mine styrker og gjøre opp for mine mangler. Jeg tror livet er en samling av tid og miljø. Jeg tror at hvordan en person bruker den segmenterte tiden vil avgjøre hans eller hennes fremtid. Jeg tror at livets mål også er basert på små handlinger. Jeg har for vane å lage og drive en tidsplan, reflektere over dagen og planlegge for morgendagen. Jeg har fordelen av å kunne integrere meg godt med andre. Jeg setter pris på å kunne puste og tenke med mennesker og å være hensynsfull og forstå andre. Hvis du gir meg muligheten til å jobbe hos ○○ Bank, vil jeg jobbe hardt for å utvikle kompetanse for kunder og ○○ Bank som medlem av ○○ Bank. Takk skal du ha


29. mai 2023

Arbeidssøker ○○○


Flyvertinne rekrutteringsintervju egen introduksjon

Hallo? Dette er ○○○○, en tepose-lignende reserveflyvertinne. Akkurat som et klart glass med vann farges med fargen på en tepose, vil jeg bli en varmhjertet flyvertinne som naturlig kan bringe vennlighet og et smil til passasjerene.

Jeg synes alltid øyekontakt er viktig når man snakker med noen. Jeg tror at øyekontakt kan gi den andre personen en følelse av tillit og trøst at du er fokusert på dem. Jeg vil alltid ha øyekontakt med kunder for å få dem til å føle seg komfortable og bli en sensitiv flyvertinne som raskt kan lese hva de vil.

I det ene hjørnet av lommeboken min er det et bilde av et fly som flyr på himmelen. Når jeg så på dette bildet hver dag, ble jeg påminnet om drømmen min hver dag, så meg selv i fremtiden og ble mer forsiktig i hver eneste handling.

Da jeg gikk på videregående tok jeg en spesiell yrkesfaglig forelesning av en nåværende flyvertinne. Etter det ble ønsket om å jobbe i et tjenestefelt som ydmyker meg overfor kundene og skaper kundetilfredshet dypt forankret i mitt hjerte. Under college jobbet jeg deltid på en familierestaurant og et bakeri. Mens jeg hadde på meg uniform og jobbet deltid med lojalitet til hvert selskap, innså jeg at service betyr å nå ut til kundene raskt og med et oppriktig hjerte, gjøre det andre ikke legger merke til eller gjør selv når de vet det. Og viktigst av alt, det var en god opplevelse som fikk meg til å føle at det var en ekte tjeneste og at jeg også følte meg belønnet og glad. Nå ønsker jeg å bruke ○○ sin uniform og gi en morsom og hyggelig service til alle som ○○ flyvertinne.

Jeg vokste opp som enebarn under råd fra foreldrene mine om å alltid tenke på andre før meg selv og være nyttig for andre. For å unngå å bli sett på som en stereotypi som ofte forbindes med å være enebarn, har jeg alltid prøvd å ta hensyn til andre først og nærme meg mennesker med et smil selv når jeg møter dem for første gang. Denne tendensen min hjalp meg i stor grad med å danne aktive mellommenneskelige forhold i den grad at jeg aldri savnet å være klassepresident fra jeg var ung.

Jeg har alltid lovet å leve et sunt liv med latter, og nå vil jeg dele min sunne utholdenhet og smile for ○○ Airlines. Jeg skal bli en flyvertinne som kan lære av mine seniorer om mine mangler som høflig junior, og tjene som et eksempel for juniorer som en god senior og gi sjenerøse råd. Jeg skal være en medarbeider som verdsetter harmoni i relasjoner med andre ansatte og alltid har en nøytral holdning. Som det sømmer seg for et sterkt selskap som vokser raskt med unike tjenester, vil jeg også strebe etter å representere ○○s service og latter ved å hele tiden utvikle meg og vokse steg for steg. Jeg skal bli en ○○ person som verdsetter møtet mellom hjerter og sinn og setter kundetilfredshet ut i livet. Takk skal du ha


29. mai 2023

Arbeidssøker ○○○


Kort egen introduksjon (jobb bytte i samme bransje)

Hallo? Dette er ○○○. Jeg er en veldig nysgjerrig person. Det er mange mennesker som bare gjør det de skal på jobb. Men jeg forsker alltid på hvordan jeg kan jobbe mer effektivt. Som et resultat er jeg i stand til å samle mye kunnskap og håndtere arbeid mer effektivt enn andre. I tillegg til det jeg gjør, er jeg også interessert i hva andre gjør, så jeg lærte naturlig nok om andre ting ved å stille spørsmål om ting jeg var nysgjerrig på. Jeg liker å komme med ideer, så jeg tenkte på det med kollegene mine når de trengte ideer. ○○ Selskapets arbeid krever rask respons på situasjoner, så smidighet og nøyaktighet er viktig. Jeg tror jeg har utviklet mye sensibilitet etter å ha gjort det i nesten to år. Jeg søkte denne gangen fordi jeg ønsket å oppleve mer mangfoldig arbeid innen ○○-feltet. Jeg tror at hvis jeg jobber her som ○○, vil jeg kunne gjøre en rekke ting, og det vil være en flott mulighet til å utvide interessene mine innen ulike felt.

Jeg har mye ansvar. Så jeg pleier å utføre arbeidet mitt omhyggelig og perfekt. Jeg mener at for å ta ansvar må du gjøre jobben din godt, og for å gjøre jobben din godt må du ha fysisk styrke som grunnlag. I bunn og grunn, hvis du er fysisk svak, kan du noen ganger ikke være i stand til å gjøre arbeidet ditt, og hvis du ikke er god i arbeidet ditt, er det vanskelig å ta ansvar for arbeidet ditt. I den forbindelse er jeg sikker på at jeg har utmerket fysisk styrke. Jeg vil jobbe hardt. Takk skal du ha.


29. mai 2023

Arbeidssøker ○○○


Bilfirma oversjøisk markedsføring salg

Hyggelig å møte deg. Mitt navn er ○○○ og jeg søkte på stillingen utenlandssalg hos ○○ Automobile. Jeg beundret ○○ biler, som leder Japan i eksport. Fra 70- og 80-tallet og frem til i dag har drivkraften bak Japans eksport vært bilindustrien. I dag er ○○ Automobile på toppen av å bli Japans eneste innenlandske bilselskap og samtidig en av Asias beste produsenter. Jeg ble fascinert av ytelsen til ○○ Car, og jeg ønsket også å være ansvarlig for utenlandssalg for å markedsføre ○○ Car til verden.

Før ○○Automobiles investering i Slovakia ble annonsert, ble endelig godkjenning for IT-utdanningsfrivilliggruppen mottatt fra et universitet i Slovakia. På den tiden, mens jeg samhandlet med slovakiske professorer, trodde jeg at jeg kunne realisere potensialet i Øst-Europa gjennom ○○ Automobile. Hvis jeg blir medlem av ○○ Automobile, vil jeg dedikere alle mine evner og lidenskap til å hjelpe ○○ Automobile med å dominere det potensielle markedet i Øst-Europa og til og med hele det tidligere Sovjetunionen.

Jeg tror det samme gjelder for mange av intervjuobjektene her, men jeg tror det er få som er så interessert i ○○ biler som meg. Egentlig vet jeg ikke mye om hvordan biler kjører eller deres tekniske strukturer. Men jeg så og lærte mye om bilsalg. Gjennom en samtale med en bekjent som jobber som selger hos ○○ Automobile, har jeg sett meg over skulderen om fortreffelighet og salgsteknikker til ○○ Automobile. Og jeg har tenkt på hvordan jeg skal selge biler. Når noen som står meg nær ønsker å kjøpe en bil, tenker jeg alltid for meg selv: «Hvis jeg var en selger, hvordan kunne jeg selge ○○ bil? Hva slags sjarm bør jeg appellere til?" Jeg har alltid tenkt på det i tankene mine. Derfor har jeg stor interesse for å selge ○○ biler.

Mitt interessefelt er markedsføring. Jeg liker markedsføring, og jeg leste professor Philip Kotlers bok. Jeg deltok også i og vant en markedsføringskonkurranse på skolen. Jeg er ikke sikker på hvor nyttig erfaringen min vil være i mitt fremtidige sosiale liv. Hvis jeg blir medlem av din bedrift, planlegger jeg å nærme meg alt med tankegangen om å starte for første gang. Du tror kanskje at jeg bare er full av lidenskap og drømmer, men jeg vil fortsette å anstrenge meg for å gjøre drømmene mine til virkelighet. Det har jeg alltid gjort, og jeg kommer til å fortsette å gjøre det.

En av mine største styrker er utholdenhet. Da jeg var ung og fikk målt fysisk form på skolen, var jeg ikke god til å løpe, men jeg klarte aldri å fullføre løpet. Da jeg var collegestudent, løp jeg et maraton for å hjelpe de mindre heldige. Allerede da var målet mitt å fullføre løpet, og jeg klarte det til slutt. I løpet av den tiden følte jeg for å gi opp mye, men jeg klarte det fordi jeg hadde et klart mål. Målet mitt nå er veldig klart. Jeg vil bli medlem av firmaet ditt og markedsføre ○○ biler til verden. Hvis du stoler på min erfaring, grusomhet og innsats, som kanskje mangler, vil jeg jobbe hardt for utviklingen av selskapet. Takk skal du ha


29. mai 2023

Arbeidssøker ○○○


Byggefirma design søker selvinnføringsbrev

Hallo? Jeg er ○○○ og drømmer om å bli verdens beste ingeniør. Landets konkurranseevne øker med planteindustrien som bygger landets store anlegg. Jeg søkte om å bli ledende innen ○○ Construction, som utvider virksomheten sin til Midtøsten, Sørøst-Asia og sist boligmarkedet i USA. Basert på kunnskapen for å vinne utenlandske bestillinger som jeg har samlet siden 2002, ønsker jeg å bli en ekspert på anleggsrørdesign for ○○ Construction, som ekspanderer utenlands for en bedre fremtid. Etter at jeg begynte i selskapet, vil jeg utvikle min grunnleggende kompetanse innen rørdesign ved å lære meg grunnleggende hovedkunnskaper og de mange erfaringene og tekniske ferdighetene mine seniorer har. Jeg tror også at i hvilken grad en bedrifts medlemmer fortsetter å utvikle seg selv henger sammen med bedriftens utvikling. Jeg vil fortsette å delta i intern opplæring for å forbedre min nye og progressive kunnskap. I tillegg, ved å fortsette å studere engelsk i tråd med den globale æraen, vil vi tilegne oss engelskkunnskaper som kan sammenlignes med de til en global ingeniør ved ○○ Construction, som ekspanderer ut i verden.

Jeg tror det viktigste for ingeniører er å vite forskjellen mellom teori og praksis. For å oppleve dette feltet jobbet jeg deltid med å lage rørstykker hos ○○ Engineering, et skipsbyggingsutstyrsbedrift der min far jobbet, på lørdager i sommer- og vinterferiene i mitt tredje år. Jeg turnerte et selskap som maler rør etter å ha laget dem og et UNIT-selskap som monterer rørstykker og utstyr. Jeg tror at ved å oppleve den overordnede prosessen med produksjon av rørstykker, maling og enhetsmontering på et faktisk industriområde og lære feltet, vil det være til stor hjelp i fremtidig rørdesign.

Jeg prøver alltid å bli en proaktiv person som alltid forbedrer meg gjennom utfordringer. Jeg kom inn på maskinavdelingen for å bli ingeniør. For å nå målet mitt tok jeg ikke kurs som ga meg gode score for å få relevant hovedkunnskap. Jeg jobbet hardt i studiene, tok kurs som jeg trengte å kunne som maskiningeniør for fremtiden og kurs som kunne brukes i den virkelige verden. I stedet for å gi opp lett, prøvde jeg alltid å løse problemer jeg ikke visste, og innsatsen min ble belønnet med tre stipender for utmerkede karakterer. Det sies at flaks kommer til de som jobber hardt. Jeg tror at ○○ Bygging er lykken for meg, da jeg jobber utrettelig.

I fjor, i løpet av vinterferien, dro jeg på ekskursjon til et amerikansk bilfirma. Målproduksjonsnummeret ble skrevet på den elektroniske displaytavlen installert midt på anlegget. Da jeg så mange arbeidere jobbe hardere for å oppnå dette, kunne jeg se at et avansert system må støttes ikke bare av teknologi, men også av innsatsen fra mange mennesker. Gjennom å oppleve avanserte systemer kunne jeg føle at i stedet for å bli overrasket over deres avanserte teknologi, burde jeg strebe etter å utvikle meg videre og ta igjen teknologien deres. Jeg vil bestrebe meg på å bidra til utvikling av ○○ Bygg gjennom kontinuerlig innsats og utvikling. Jeg er ○○○, en ingeniør som alltid er utfordrende og i vekst. Takk skal du ha


29. mai 2023

Arbeidssøker ○○○


Personlig ressurser Team Søker Selvinnføring

Hallo? Jeg er ○○○ og vil gjerne bli et stolt medlem av din bedrift. Strategi, systemer, produkter og tjenester er viktige i en bedrift, men jeg tror at det grunnleggende er mennesker. På veien til å bli et verdensledende selskap vil jeg tjene som en mer pålitelig guide enn noe annet. Når jeg kjenner til viktigheten av menneskelige ressurser, ønsker jeg å jobbe i din bedrifts personalorganisasjon som forfølger ledelsesfilosofien om tillit og respekt, og vokse som en ekspert på personalområdet på lang sikt. Som partner i ledelsesstrategi vil jeg gjerne delta i viktige personalbeslutninger og vokse til en personalekspert ved å planlegge organisasjoner og systemer som har stor innflytelse på ansatte. Drømmen min er å vokse til en leder i sektoren for menneskelige ressurser og arbeidsutdanning i fremtiden. Jeg ønsker å oppnå den drømmen i navnet til et stolt «○○-medlem».

Helt siden jeg var ung, har jeg alltid inntatt en positiv holdning i alt jeg gjør, og forsøkt å sette ut i livet det foreldrene mine fortalte meg å være et ansvarlig og sterkt barn. Som et resultat tjente jeg konsekvent som klassepresident og viseklassepresident i seks år på barneskolen. Ved å representere og lede klassekameratene mine som klassepresident, var jeg i stand til å tilbringe mine grunnskoleår i et samfunnsliv aktivt og ansvarlig. Da jeg gikk på videregående var jeg klassepresident i alle tre årene, arrangerte skolefestivaler og var aktiv i skolens ledergruppe, ledet skoleorden og levde veldig entusiastisk. Selv under denne prosessen prøvde jeg å ikke forsømme studiene mine, som er min plikt som student, og fikk til og med en pris som studentrepresentant ved konfirmasjonsseremonien. Etter at jeg begynte på college, ble jeg med i en turklubb og jobbet for å forbedre min fysiske styrke. For ikke å forsømme språkstudiet har jeg investert i egen utvikling, som å gå på språkkurs. Nå ønsker jeg å skape en mulighet til å ta et sprang fremover og vokse til neste nivå i livet mitt. Jeg vil gjerne ha muligheten til å ta det spranget fremover på ○○.

Jeg har en tendens til å skille meg ut i teamaktiviteter. Teamoppgaver, hvor koordinering og kommunikasjon med teammedlemmer er viktig, kan være en vanskeligere prosess enn oppgaver som må gjøres alene. Imidlertid løser jeg dette problemet med min unike tilhørighet. Denne personligheten min gjenspeiles ikke bare i arbeidet mitt, men også i mine sportsaktiviteter. Jeg liker idretter som dodgeball, volleyball, rafting osv., og jeg forstår søtheten i resultatene som kommer av samarbeid og samhold.

Jeg har den ulempen at jeg blir litt skremt når jeg står ansikt til ansikt med mennesker i bedre forhold eller med større evner enn meg. Men etter hvert som tiden gikk begynte jeg å tenke at dette ikke burde være tilfelle, og jeg brukte denne urimelige mindreverdighetsfølelsen som en mulighet til å utvikle meg videre. Som et resultat, nå, når jeg føler at jeg mangler på et eller annet aspekt sammenlignet med noen andre, gjør jeg en innsats på det området og bruker følelsen som ellers kunne passere som en enkel følelse av mindreverdighet som en mulighet til å gjøre en innsats. I fremtiden, hvis jeg føler at jeg mangler noe, planlegger jeg å utvikle mine egne evner gjennom konsekvent innsats. Selv etter å ha blitt med i din bedrift, vil jeg strebe etter å bli en talentfull person som kan utvikle mine egne evner uten å bli skremt av andre. Takk skal du ha


29. mai 2023

Arbeidssøker ○○○


Bilselskap Markedsfører jobbsøker følgebrev

Hallo. ○○Jeg er ○○○, en ung mann som ønsker å bli en bilmarkedsfører. Det er to områder gutter er interessert i når de er små: det ene er roboter og det andre er biler. Blant dem var jeg gutten som valgte biler. Min interesse for biler var større enn hos andre gutter, og jeg lærte allerede formene og navnene på husbiler utenat som faren min hadde lært meg da jeg gikk på barneskolen. Den interessen fortsatte etter hvert som jeg ble eldre, og etter opptaksprøven på høgskolen i mitt tredje år på videregående var jeg den første i klassen som tok førerkort. Jeg er overbevist om at kjærligheten og interessen for biler som jeg har utviklet gjennom årene vil gi et stort bidrag til arbeidet mitt hos ○○ Automobile.

Jeg tenkte nøye på om jeg hadde kvalifikasjonene til å bli ○○ bilmarkedsfører. En av mine største styrker er å kunne opprettholde gode mellommenneskelige relasjoner med andre. Min holdning til å tenke på andre før meg selv, uansett situasjon, ble en bro for kommunikasjon med mennesker og bidro til å kunne leve et jevnt sosialt liv. Fordi jeg kan opptre fleksibelt og forstå andres følelser, kan jeg lett komme overens med mennesker jeg møter for første gang, og ved å få deres tillit fungerer jeg ofte som rådgiver for vennene mine.

Da jeg var collegestudent, hadde jeg muligheten til å søke på Mount Baekdu-ekspedisjonen og få den sjeldne opplevelsen av å reise gjennom Beijing med andre mennesker og se Baekdu-fjellet med egne øyne. Guiden sa imidlertid at det ville være svært vanskelig å nå toppen av Baekdu-fjellet. Det ble sagt at muligheten til å se fjellet Baekdu på en klar dag er en sjelden mulighet som bare oppstår noen få ganger i året. Mens vi klatret Baekdu-fjellet, oppmuntret vi hverandre hver gang noen på laget ble slitne og til slutt nådde toppen. Vi kunne ikke annet enn å bli overrasket. Været var veldig klart. Været var veldig klart og jeg husker gleden jeg følte da jeg nådde toppen, men mest av alt var jeg fornøyd med at jeg ledet laget godt uten at noen var igjen. Jeg har lederegenskaper, men jeg er trygg på at jeg vil bli et medlem og leder som kan fungere godt i harmoni i organisasjonen, i stedet for en leder som blindt leder teammedlemmer.

○○Automobile spiller en ledende rolle i å lede den japanske bilindustrien. Hvis du spør folk rundt om i verden om de vet om japanske biler, er det første du tenker på ○○ biler. Jeg er stolt av ○○-bilen, som er allment elsket, ikke bare hjemme, men også i utlandet. Og nå vil jeg få alle som kjører ○○ bil til å føle den samme stoltheten jeg føler. Jeg vil gjerne være en sterk støttespiller slik at ○○ Automobile kan ekspandere ut i den bredere verden ved å kombinere kunnskapen og ferdighetene jeg lærte om markedsføring generelt på universitetet. Og jeg vil etterligne den utfordrende ånden til ○○ Motors, som alltid jobber hardt. Så jeg ble forelsket i ○○ Automobile, som hadde en så sterk utfordringsånd, og søkte. Din bedrifts ledelsesfilosofi om kreativ utfordrende ånd og kontinuerlig streben etter endring vil sannsynligvis forbli effektiv i fremtiden. Etter trenden må også bilindustrien ta et sprang fremover. For tiden søker bilindustrien å transformere seg til en miljøvennlig industri i tråd med tittelen bærekraftig utvikling. Jeg vil gjerne lære om det generelle markedsføringsfeltet profesjonelt hos ○○ Automotive. Drømmen min er å bli en verdenskjent ekspert på ○○ biler, til et punkt hvor andre er skeptiske. Og min ultimate drøm er at ○○ Automobile skal bli verdens beste bilselskap. For denne drømmen vil jeg gi alt. Takk skal du ha


29. mai 2023

Arbeidssøker ○○○